Oy Caldomix Ab

Suomalaista vesiosaamista jo 50 vuotta – Caldomix

Caldomix on kokonaisvaltainen räätälöityjen ratkaisujen toteuttaja, johon johtavat laitokset ovat tottuneet luottamaan.

Kostutukseen ja muihin ilman olosuhteitten hallintaan liittyvät laajatkin projektit ovat Caldomixin kotikenttää.

Myös monet elintarvikealan, terveydenhuoltoalan, teollisuuden ja suurkeittiöiden tarvitsemat kliinisesti puhtaat, pölyvapaat ja staattisen sähkön estävät tuoteratkaisut ja niihin liittyvä tuotetietämys on saatavissa luotettavasti Caldomixilta.

Parhaat tuotteet

Hyväksymme vain alan parhaat ja korkealaatuisimmat tuotebrandit myyntiimme. Tuotteistoon kuuluvat erikoishanat ja suihkut, hätä-, turva- ja muut hanat sekä suihkut ja huuhtelulaitteet, juomalaitteet yms. Kokonaisratkaisujen ohella toimitamme luonnollisesti myös yksittäisiä tuotteita. Caldomixin tuotteet kestävät käytössä ja ovat toimintavarmoja – siten palvelemme asiakkaan tarpeita parhaiten ja tuotamme asiakkaalle pitkällä juoksulla etuja. Rahan ja ajan säästöä, ja osaltaan myös heidän oman toimintansa laadun parantumista.

Täysi palvelu

Asennus, huolto ja toimittamamme laitteiston ylläpito kuuluu palveluumme. Parhaan edun palvelustamme saat avaamalla keskustelun asiantuntijoittemme kanssa jo hankettasi suunnitellessa. Pitkä kokemuksemme ja jatkuvasti toteuttamamme vaativat  projektit antavat mielipiteillemme perspektiiviä ja ajankohtaisuutta, jonka saat hyödyksesi.

Caldomix on tunnettu luotettavana ja palvelualttiina yhteistyökumppanina ja 50 vuoden ajan. Joka päivä olemme valmiit vastaanottamaan uusia haasteita toimialaamme liittyen. Referenssiasiakkaamme kertovat mielellään, kuinka olemme käytännön työssä heitä voineet auttaa.

Tutustu Caldomixin historiikkiin (artikkeli VVS lehti)

Tervetuloa Caldomixiin, toimipiste  sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.